Varför göra det svårt för sig?

Drönare

När man vill inspektera saker som sitter svåråtkomligt, är i en farlig miljö, eller en ogästvänlig terräng så blir det fort väldigt dyrt. Det är egentligen inte så konstigt eftersom säkerhet är, och skall vara, ett viktigt fokus hos alla stora industrier idag. Men det innebär också att man drar ner på inspektions frekvensen eftersom det oftast kostar för mycket tid och pengar att "bara titta" på saker som sitter högt upp. Det är även bra att ha en klar bild av en läcka/skada medans man planerar en reparation eller renovering vilket kan vara svårt att få i vissa situationer.

Det är då man ringer till mig!

Jag kan med hjälp av min fjärrstyrda helikopter eller markfordon fota och filma både närbilder och helhetsbilder av vad du är intresserad av att se. Det är ett snabbt, säkert och prisvärt sätt att skaffa sig viktig information. Som kund behåller man så klart alla foton och filmer från uppdraget och kan på så vis gå tillbaks till materialet när man vill för att ytterligare studera de bilder och/eller filmsekvenser som tagits. 

Pris varierar beroende på uppdrag.

Tveka inte att kontakta mig för ytterligare information!


Professionell Fotografering


Jag erbjuder även professionell fotografering om du är intresserad av att ta porträtt bilder eller om du skulle vilja ha ditt bröllop eller event fotograferat. Vid bröllop och event kan det vara roligt att kombinera med flygfotografier vilket så klart går bra! Klicka på fliken Professionell Fotografering uppe till höger för att komma till min fotosida för markbunden fotografering.